Gevestigd in Breda en Oude-Tonge

Hoe staat het met jullie Telefonie?

Technologie wordt steeds efficiënter en dat vraagt om flexibele communicatie.  Hosted Telefonie is een complete communicatie oplossing die geen grote investering vraagt, maar juist schaalbaar is en meebeweegt met de  veranderingen binnen en buiten je bedrijf. Hosted Telefonie is de toekomst wat betreft vaste telefooncentrales, die onderdeel is van een totale communicatie oplossing in de cloud. Alle denkbare mogelijkheden voor een vast
tarief per maand, zonder onverwachte kosten achteraf. Klinkt goed, toch?

Wat is Hosted Telefonie?
Met Hosted Telefonie communiceer je via de cloud. Je kunt gebruik maken van ieder toestel. Je vaste toestel, je oude Nokia 6310, je smartphone, maar ook je tablet en computer zijn nu een volwaardig onderdeel van je telefooncentrale. In tegenstelling tot een fysieke telefooncentrale vereist Hosted Telefonie geen grote investering en een ISDN-verbinding is overbodig. Daarnaast betaal je alleen voor de functies die je daadwerkelijk gebruikt.

Uiterst betrouwbaar
Met Hosted Telefonie communiceer je altijd via een betrouwbaar vast netwerk van KPN, maar je kunt ook over het internet communiceren. Het communicatienetwerk is dubbel uitgevoerd en wordt 24/7 bewaakt. Daarnaast is Hosted Telefonie nooit gebonden aan de gevolgen van lokale kabelbreuk of stroomuitval. Je bent altijd op een ander locatie of mobiele telefoon bereikbaar, ook via alle andere mobiele aanbieders. Zo garanderen we een optimale  beschikbaarheid van jouw telefooncentrale en bereikbaar van jouw bedrijf.

Maak je gebruik van ISDN?

ISDN vervalt binnenkort. Er is de mogelijkheid om eenvoudig over te stappen op VOIP. Ontvang binnen een dag jouw offerte om over te stappen.

Laat je gegevens achter en je ontvang binnen een dag een offerte.

Neem vrijblijvend contact op.

Voornaam

Achternaam

Bedrijf

Telefoon

email (verplicht)

Wat zijn de huidige kosten?

Hoeveel vaste telefoons hebben jullie in gebruik?

Wat is het te verwachten gebruik?

Ja, ik wil max. 1 keer per maand tools voor een effectieve werkomgeving

Adres

Dabbestraat 9
3255 XB Oude-Tonge
0187 640511

Neerloopweg 39
4814 RS Breda
076-3031430
info@lmautomatisering.nl